Wat heb je nodig om jou sportieve doelen te halen?
De juiste voeding! Om goed te kunnen presteren heeft je lichaam bepaalde voedingsstoffen nodig. Heel simpel gezegd is voeding de brandstof en je lichaam de machine. Wanneer de juiste combinatie van voeding ontbreekt gaat de machine minder goed lopen. Dit kan terug gezien worden in de sportprestatie(s) maar ook in concentratie tijdens werk- en/of studie en blessures.

 LoadMeUp! werkt samen met sportdiëtist Marleen Boerboom van MB Performance Nutrition.

Elk mens – en daarmee elke sporter – is uniek. De juiste sportvoeding zal er voor iedereen net iets anders uitzien. Ook binnen een teams, zelfs wanneer er hetzelfde trainingsschema gevolgd wordt. Daarom is het erg belangrijk dat wanneer jij merkt dat je ergens tegen aanloopt hierover informeert. Dit kan kosteloos, dan kan ik kijken of dit met jou voeding te maken heeft. Als vervolg kunnen we een individueel begeleiding traject starten. Mocht je samen met jou team iets meer de diepte in willen gaan rondom voeding, kan dit ook!

Wat bied de samenwerking met Marleen jou?
Aanvullend op het trainingsplan kan je kiezen voor een voedings- en vocht advies specifiek voor rondom de trainingen. Er wordt per training een algemeen advies voorgeschreven welke voeding en hoeveel vocht je nodig hebt. In de vorm van een informatieblad zal een introductie gegeven worden aan sportvoeding.

Informatieblad Sportvoeding + voedingsadvies bij trainingen:
€20,- starttarief + 2,50,- per periode (4weken).

  • €25,- voor 8 weken
  • €27,50,- voor 12 weken 
  • €35,- voor 24 weken.

Voeding rondom wedstrijden: 
De kern van sporters in onder mijn begeleiding werkt naar een wedstrijd of evenement toe, daar hebben we een wedstrijd pakket voor samengesteld. Dus ga jij binnenkort een Gran-fondo, Cyclo, Marathon, Triathlon of andere wedstrijd starten, dan wil je natuurlijk weten wat je op deze dag en de dagen ervoor moet eten.  Een training is vaak anders dan een wedstrijd, doormiddel van een intake zal Marleen een voedingsadvies schrijven dat aansluit bij jouw wedstrijd en de dagen ervoor.  Hiermee sta jij goed voorbereid aan de start! 

Voor €100,- heb je een individueel voedingsadvies voor de wedstrijddag.  Dan hebben wij een intake en 2 vervolgsessies na het oefenen tijdens wedstrijdsimulaties of specifieke trainingen.


Mocht je aanvullend individueel advies willen voor bijvoorbeeld een van de onderstaande punten, kan je in contact komen met Marleen. Aan de hand van een intake zal Marleen een aan jou afgestemd advies maken en jou gedurende een periode begeleiden. Hierbij is het mogelijk om je lichaamssamenstelling te meten, hiermee kunnen we het resultaat van voedingsadvies en training meten.

Als sportdiëtist kan MB Performance Nutrition jou helpen bij:
– Volwaardige voeding ter ondersteuning van jouw trainingsplan
– Voedings- en vochtadviezen specifiek voor rondom trainingen
– Bevorderingen van herstel bij blessure, vermoeidheidsklachten en/of overtraining
– Voeding rondom wedstrijden
– Optimaal supplementen gebruik
– Gewichtsmanagement
– Maag- en darmklachten tijdens sport

 Voor meer informatie over MB Performance Nutrition kan je terecht op:

https://mbperformancenutrition.com/