Sporten: Marathon & Triatlon

Leeftijd: 25 jaar

Doel: Harder rennen!

Trainingen/week: 3x Lopen, 1x Zwemmen, 1/2x Fietsen, 0/1x Krachttraining

Het is leuk om jezelf zo te kunnen verbazen.”

Ondertussen sport ik alweer meer dan een jaar onder supervisie van Dennis en ik kan het iedereen aanraden. Dennis is een laagdrempelige, serieuze en gemotiveerde coach. Ik heb door middel van zijn schema’s flink veel progressie gemaakt in mijn tijden en daar ben ik super blij mee. Hij is flexibel en denkt altijd mee wanneer het schema toch aangepast moet worden of je bijvoorbeeld een vraag hebt, hierbij reageert hij snel. Het is duidelijk dat sport zijn passie is en dat is aanstekelijk op een goede manier. Daarnaast bezit hij veel kennis die hij op een begrijpelijke manier met je deelt zodat je zelf ook snapt waarom bepaalde trainingen worden gepland. Dennis heeft me leren te vertrouwen in mijn kunnen en heeft me laten zien dat er met de juiste manier van trainen veel meer in zit dan je dacht. Het is leuk om jezelf zo te kunnen verbazen. Ik zou LoadMeUp! dan ook zeker aanraden als je graag fanatiek sport en alles uit jezelf wil halen.

Bekijk andere Portfolioberichten:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s