Sporten: Wielrennen

Doel: Tour de France, toer-fietsen

Trainingen/week: 6x fietsen (8-12-20u/w)

“Coaching door Dennis heeft het behalen van mijn bucket list doel mogelijk gemaakt.”

Voor fanatieke wielrenners zijn specifieke doelen een belangrijke houvast om een trainingsplan te maken. Het opstellen van een gedegen plan is tijdrovend en vraagt om expertise opgedaan door praktijkervaring terwijl onderbouwd te zijn met theoretische kennis van sporten, coaching en het menselijk lichaam.

Dennis heeft mij boven verwachting geholpen met het opstellen van een trainingsplan met als doel de Tour de France 2022 in zijn geheel te rijden. Niet alleen het opstellen van het plan maar ook het tussentijds bij kunnen sturen naar aanleiding van veranderende omstandigheden is noodzakelijke flexibiliteit die goed uitkwam bij een druk dagelijks bestaan. Vooral het ontzorgd worden en het volledig kunnen focussen op het uitvoeren van de trainingen was erg belangrijk voor mij.

Het laagdrempelige persoonlijke contact via whatsapp, email en (video)bellen zorgen voor het snel kunnen schakelen en aanpassen van trainingsbehoefte. Daarnaast heb ik mooie herinneringen aan de trainingsronde op de Posbank waar Dennis de mooiste stukken asfalt en klimmetjes heeft laten zien. Maar het aller tofst was toch wel zijn gangmaker inspanning tijdens de TdF Hautacam etappe waar hij kundig ons groepje uit de wind hield en daarbij de nodige motivatie gaf!

De coaching door Dennis heeft het behalen van mijn bucket list doel mogelijk gemaakt en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor. 

Bekijk andere Portfolioberichten: