Sporten: Marathon & Triatlon

Leeftijd: 23 jaar

Doel: Marathon sneller lopen

Trainingen/week: 3x Lopen, 2x Zwemmen, 1/2x Fietsen, 1/2x Krachttraining

“Schema’s op maat, mogelijkheid om elk moment te overleggen en een grote bron van kennis en motivatie.”

Een aantal jaren geleden merkte ik dat ik veel voldoening haalde uit fanatiek sporten en specifiek naar een doel trainen. Mijn eerste marathon in 2019 smaakte naar meer en ik wilde gerichter trainen om mijn potentieel te behalen. Daarnaast fietste ik graag en leek triatlon me erg vet, dus sloot ik me aan bij een triatlon vereniging. Zelf vind ik het leuk om bijvoorbeeld boeken te lezen over training en hardlopen. Ik merkte echter dat ik het lastig vond voor mezelf schema’s te maken en behoefte had aan iemand om mee te sparren en te overleggen wanneer nodig. Ook omdat ik het combineren van verschillende sporten lastig vond ging ik op zoek naar iemand die me hierbij kon helpen. Dennis zijn programma was precies wat ik nodig had; schema’s op maat, mogelijkheid om elk moment te overleggen en een grote bron van kennis en motivatie. Het periodisering schema wordt voor me aangepast aan onderwijs- of coschapweken en de verschillende type trainingen dagen me uit op de juiste manier. Ook leert Dennis me te vertrouwen op wat ik kan en ben ik minder bang voor blessures. In de paar maanden dat ik bij hem train heb ik al meerdere doelen gehaald waarvan ik niet wist dat ik het kon. Dit motiveert me weer voor de toekomst! Ik zou Loadmeup dan ook zeker aanraden wanneer je gericht wil trainen en het onderste uit de kan wilt halen!

Bekijk andere Portfolioberichten: