Sporten: Roeien, Wielrennen en Krachttrainen

Leeftijd: 20 jaar

Doel: de Ringvaart roeien in de 4*

Trainingen/week: 2x roeien, 1/2x fietsen & 1/2x Krachttrainen

“Het helpt mij heel erg dat er iemand meekijkt en meedenkt én dat de trainingen aan mijzelf en mijn weekplanning zijn aangepast.”

Ik ben ondertussen een aantal maanden gestructureerd aan het trainen met behulp van de trainingsschema’s van Dennis. Door te trainen met een enthousiaste en gemotiveerde coach die vooruitkijkt richting het doel, welke voor mij een roeimarathon van 100km is, wordt het trainen veel makkelijker en vooral ook leuker. Het helpt mij heel erg dat er iemand meekijkt en meedenkt én dat de trainingen aan mijzelf en mijn weekplanning zijn aangepast. Op dit moment roei en fiets ik wekelijks en doe ik daarnaast ook HIIT- en krachttrainingen. Mijn doel is niet mega groot en ik ben (jammer genoeg ;)) ook geen topsporter, maar juist ook voor mij is deze begeleiding op míjn eigen niveau ideaal!