Sport: Wielrennen, Krachttraining en Hardlopen

Leeftijd: 25

Doel: Duurvermogen trainen en explosiviteit behouden.

Trainingen: 10h wielrennen, 2x KT, 1x hardlopen

“Motivatie moet je zelf meebrengen, maar verder neemt Dennis alles uit handen.”

Dennis en ik hebben dezelfde achtergrond als roeier en roeicoach. In mentaliteit hebben we veel gemeen, maar we kijken vaak net anders naar uitdagingen. Dennis is zeer gestructureerd, terwijl ik meer op gevoel werk. Dit is een fijne eigenschap als coach. Dennis geeft nuttige feedback op trainingen en staat altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Groot pluspunt is dat hij zelf ook veel sport en veel trainingsplannen zelf ook uitvoert om het effect te bekijken. Motivatie moet je zelf meebrengen, maar verder neemt Dennis alles uit handen. Een complete coach met passie zodat jij kan doen wat je leuk vind en tegelijk maximale progressie kan boeken.