Sporten: Wielrennen + hardlopen + krachttraining

Leeftijd: 23 jaar

Doel: Wedstrijden wielrennen, doelgerichte trainingsschema’s

Trainingen/week: 3-4x fietsen, 2x hardlopen, 1x krachttrainen

“Doelgericht trainen en rekeninghoudend met het individu”

In mijn eerdere roeicarrière leerde ik Dennis kennen als fanatieke sporter en behulpzame coach. Dankzij Dennis (en de andere coaches) heb ik zowel individuele als teamprestaties kunnen leveren in het roeien. Het werd tijd voor een andere uitdaging (wielrennen) en voor mij kwam precies het goede moment van LoadmeUp doordat ik vastliep in het opstellen van een trainingsschema. Het werd tijd voor wat meer structuur en doelgericht trainen na een jaar zelf stuntelen met random trainingen. Het trainingplan van Dennis biedt mij houvast, maar ook motivatie om mijn doel te behalen. Door de maandelijkse evaluatie en het intensief contact is het trainingsplan perfect op mij als individu afgestemd. Voor mij geldt bijvoorbeeld dat ik in een drukkere periode met coschap wat minder belasting heb en in vrije periodes gas kan geven.

Bekijk andere Portfolioberichten: