Onderdeel van het roeischema was krachttrainen. Hiervoor is een professionele trainer aangesteld, deze verzorgde de trainingsschema’s voor het krachttrainen en gaf eens in de week de training. Hierbij vroeg hij altijd iemand ter ondersteuning en de training op de 2e trainingsdag te begeleiden. Zijn huidige “assistent” gaf aan dit het laatste jaar te doen, ik heb me hier toen bij aangesloten. Ik had zelf al enkele jaren ervaring (van mijn roeijaren) en vond het leuk hierbij te helpen. Het was ontzettend leuk en leerzaam om naast, ja ik ga toch even reclame make, Gerben te mogen werken. Dus ben je specifiek op zoek naar haltertraining zal ik zeker GA! personal training adviseren!

In deze jaren heb ik geleerd goede ondersteunende krachtschema’s samen te stellen. Ik hoor wel graag wat je ervaring is in het krachttrainen/gewichtheffen voor ik het in je schema opneem. Het is namelijk technisch een uitdagende sport en belangrijk dat het goed uitgevoerd wordt. Ben je hier minder ervaren in zal ik met makkelijkere oefeningen starten en indien je verder wil, je aanraden bij een sportschool begeleiding te vragen. Goede uitvoering van oefeningen is zeer belangrijk, belangrijker dan de hoeveelheid kilo’s die er aan hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s